Podróż Tychy - Terchova(Słowacja) - Tychy, 370 km, średnia według kompa 4,5/100. Oczywiście po stronie zagranicznej bez szarż, dalej nie lubią polskich kierowców. Do Cieszyna i z Cieszyna już bez oszczędzania. :P
Superb 1 - stukanie podczas skręcania kierownicy
Zwiń
X
-
Superb 1 - stukanie podczas skręcania kierownicy
Witam, właśnie nabyłem Superba z 2003 roku - 1.9 TDI, AWX, 130KM - wersja classic. Mam taki problem - w trakcie skręcania kierownicą czuć delikatne stuknięcie. Najpierw była wersja, że przekładnia jest do regeneracji, ale mechanicy przekładnię sprawdzili i stwierdzili, że to prawdopodobnie krzyżak kolumny kierowniczej. Wiecie może gdzie można takie coś dostać? Dzwoniłem do serwisów i twierdzą, że to można tylko dostać razem z kolumną kierowniczą - oczywiście duży koszt. A wogole to sie zastanawiam, czy może od passata krzyżak by nie pasował? Czy to nie jest to samo? Albo gdzie można dostać krzyżaka do kolumny kierowniczej Superba? Probuje od paru dni zainstalować sobie Etkę, żeby sprawdzić jaki ma numer kolumna kierownicza albo krzyżak, żeby wiedzieć czego szukam, ale oczywiscie to nie takie proste, pomożecie?
-
-
na allegro sprawdzales ? http://allegro.pl/kolumna-kierownicz...265826074.html
a numer kolumny z etki to : 3B0 419 502 G lub z końcówką K
[ Dodano: Nie 31 Paź, 10 16:04 ]
w razie potrzeby mozna zastosowac 4B0 905 851 B
Komentarz
-
Komentarz